Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών ιδρύθηκε το 2013 και από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καθιερώθηκε ως το μεγαλύτερο agency καθηγητών ιδιαιτέρων μαθημάτων, ξεπερνώντας τους 1000 συνεργάτες-καθηγητές σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα ο αριθμός αυτός έχει ξεπεράσει τους 5200.

Στο Δίκτυο μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένους καθηγητές σχολικών και πανεπιστημιακών μαθημάτων, ξένων γλωσσών, παιδαγωγούς και επαγγελματίες μουσικούς για εκμάθηση μουσικών οργάνων. Ειδικά οι καθηγητές Ξένων Γλωσσών είναι όλοι απόφοιτοι ξενόγλωσσων τμημάτων των Πανεπιστημίων.

Το Δίκτυο υποστηρίζει τους μαθητές στην επίτευξη του στόχου τους, καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Στο τηλεφωνικό τους κέντρο θα βρείτε πάντα διαθέσιμους συνεργάτες για να απευθυνθείτε.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα ως μαθητο-κεντρικός τρόπος διδασκαλίας είναι σαφώς αποτελεσματικότερος από την κλασσική διδασκαλία στην τάξη που εφαρμόζεται στο σχολείο και το φροντιστήριο. Στα ιδιαίτερα μαθήματα ο καθηγητής, προσαρμόζεται στα προσωπικά χαρακτηριστικά και το ρυθμό μάθησης του μαθητή. Η εξατομικευμένη αυτή προσέγγιση οδηγεί στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Επιλέγοντας ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι, οι μαθητές είναι πιο ασφαλείς και οι γονείς εξοικονομούν χρόνο και έξοδα μετακίνησης.

Εκτός από την κλασσική κατ’ ιδίαν συνάντηση του μαθητή με τον καθηγητή, στο σπίτι του εκπαιδευόμενου, υπάρχει πλέον και ο σύγχρονος τρόπος της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, μέσω SKYPE, την οποία χρησιμοποιούν ήδη πολλοί καθηγητές του Δικτύου.

Τέλος εδώ θα βρείτε τις πλέον σπάνιες ξένες γλώσσες, αλλά και καθηγητές που εξειδικεύονται σε ορολογία, για ενηλίκους που επιθυμούν να συνεχίσουν ό,τι άφησαν κάποτε στη μέση, ή που χρειάζονται ειδικό λεξιλόγιο για την εργασία τους.