Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα τη νέα μας συντάκτρια Μαρία Μαράκη από την όμορφη Σαντορίνη, που με τη φρεσκάδα της ηλικίας της και την θετική της διάθεση, θα ομορφαίνει τις μέρες μας από εδώ και πέρα.

Εγκαινιάζουμε έτσι ένα νέο κύκλο στο blog δίνοντας βήμα και σε άλλες αξιόλογες πένες να εκφραστούν δημιουργικά και να ξεδιπλώσουν τις εσώτερες πλευρές του εαυτού τους και να μας προσφέρουν απλόχερα γνώσεις και ερεθίσματα που θα βελτιώσουν το εγώ μας.

Πριν σας συστήσουμε τη γλυκιά Μαρία, να σας υπενθυμίσουμε να εγγραφείτε στην παρέα του ariadnesland.com στη σχετική φόρμα και να λάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα χρήσιμο e-book για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αλλά και να έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τα νέα μας άρθρα κάθε Πέμπτη.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΚΗ – ΒΙΟ

«Ονομάζομαι Μαρία Μαράκη. Είμαι 28 χρόνων και έχω καταγωγή από Κρήτη και Σαντορίνη, αλλά έχω μεγαλώσει στη Σαντορίνη. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Συνεταιριστικών και μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων στο ΑΤΕΙ Μεσολογγίου και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Συνεταιριστικό Οινοποιείο Santowines, στο τμήμα επιδοτήσεων.

Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα, να διαβάζω βιβλία αυτοβελτίωσης, να πίνω καλό κρασί, να περπατάω και να ταξιδεύω. Το πιο μακρινό ταξίδι ξεκίνησε για μένα στην πρώτη καραντίνα το Μάρτη του 2020, όπου άρχισα να βλέπω διαφορετικά τη ζωή, από μια πιο φωτεινή πλευρά. Μαζί σου θα μοιράζομαι σκέψεις, ταξίδια και συμβουλές για μια καλύτερη ζωή!»

Καλώς μας ήλθες Μαρία!