Juliette Armand

 

 

Πριν αρκετά χρόνια έμαθα για την εταιρεία αυτή μέσω συγγενικού μου προσώπου που με φιλοξένησε στο σπίτι της. Στο μπάνιο της υπήρχαν παντού προϊόντα και όπως πάντα μου άρεσε να δοκιμάζω  καλλυντικά χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, δοκίμασα από σαμπουάν, σαπούνι χεριών, μέχρι κρέμα προσώπου. Με εντυπωσίασε το όνομα γιατί θύμιζε Γαλλία, αλλά όμως ήταν μια αμιγώς ελληνική εταιρεία. Ήταν γνωστή τότε μόνο στο χώρο των ινστιτούτων αισθητικής, γι’ αυτό δεν είχα ακούσει αυτό το όνομα. Πρόσφατα αναζήτησα πάλι το site της. Αφορμή μια ιστορία θάρρους, αγάπης κι ελπίδας που ίσως δεν έγινε τόσο γνωστή, τη μοιραία βραδιά της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Μια ιστορία γύρω από τους πρωταγωνιστές αυτής της εταιρείας και ειδικά της προέδρου, της Ιουλίας. Μια ανθρώπινη ιστορία για μια οικογένεια που συγγενεύει με τη δική μου. Γι αυτό δεν θα μπορούσα να αρχίσω αυτό το blog χωρίς να μιλήσω πρώτα γι’ αυτή την εταιρεία, που ασχολείται με την έρευνα και την ομορφιά, ίσως από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι μονοψήφιας ηλικίας. Μια εταιρεία που μέσα στην πορεία του χρόνου μεγάλωσε, ωρίμασε, «ψήλωσε», εμπλουτίστηκε με τη νέα γενιά, κάνοντάς μας υπερήφανους.  Με όραμα την ανάπτυξη βάση της τεχνολογίας και της καινοτομίας, άνοιξε τους ορίζοντές της «για άλλη γη και άλλα μέρη». Η παρουσία της σήμερα βρίσκεται σε 31 χώρες και ας βρισκόμαστε στην Ελλάδα της κρίσης. Παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους τομείς.

Μεταφέρω αυτούσιο το εταιρικό όραμα, αυτό που πρέπει να έχει κάθε εταιρεία σοβαρή που σέβεται τον εαυτό της. Κάθε εταιρεία που θέλει να κρατήσει και να περάσει από γενιά σε γενιά…

«Σε μια περίοδο που τα πάντα είναι απρόσωπα και βιομηχανοποιημένα, εμείς αποφασίσαμε να είμαστε μια “προσωπική” εταιρεία.

Κι αυτό αποδεικνύεται από την προσωπική κατάθεση των ιδρυτών στην έρευνα και τη δημιουργία καλλυντικών που όχι μόνο βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις τάσεις της αγοράς αλλά κατέχουν και την επιστημονική γνώση ώστε να εκμεταλλευτούν άμεσα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην Κοσμητολογία. Αυτό σε συνδυασμό με την καθετοποιημένη παραγωγή της εταιρίας εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο της μιας εταιρείας με προσωπικότητα.

Και αυτό φαίνεται μέσα από τις σειρές των προϊόντων μας. Στην εξειδίκευση των συστατικών των δράσεων και των αποτελεσμάτων των συνταγών μας. Και όταν μας ρωτούν γιατί τόσοι πολλοί κωδικοί προϊόντων, απαντάμε γιατί αποφασίσαμε να παρέχουμε μια προσωπική- εξατομικευμένη σύνθεση σε κάθε γυναίκα. Γιατί δεσμευθήκαμε να δώσουμε στον επαγγελματία της ομορφιάς την ελευθερία να επιλέξει ανάμεσα σε πολλαπλές δυνατότητες καλλυντικών θεραπειών κρίνοντας με την προσωπική του πείρα. Γιατί συνδυάζοντας τόσα χρόνια τις προσωπικές και τις επαγγελματικές αξίες, δημιουργήσαμε τελικά το δικό μας concept. To personal professional concept. Και το ακολουθούμε σε κάθε βήμα».

Στο site λοιπόν της εταιρείας εκτός από τις διάφορες άλλες πληροφορίες, βρίσκει κάποιος το e-shop όπου μπορεί να ψωνίσει ο καθένας στο σπίτι του σε τιμή λιανική και ιδιαίτερα προσιτή, προϊόντα για τη γυναίκα που ψάχνει λύσεις για κάθε της πρόβλημα και τελικώς εδώ υπάρχει η λύση, στην Julliette Armand. Για τις επαγγελματίες αισθητικούς, υπάρχει σύνδεση με επαγγελματικό λογαριασμό για αγορές με ειδικές τιμές. Η πλοήγηση στο e-shop είναι εύκολη και η αναζήτηση γίνεται ανά κατηγορία προϊόντος, ανάγκη και τύπο δέρματος. Η ολοκληρωμένη σειρά Elements, που ξεχωρίζει με τις μωβ καλαίσθητες συσκευασίες της, διαθέτει υπέροχες και εξειδικευμένες μάσκες προσώπου, κρέμες αλλά πλήρη προϊόντα για την περιποίηση των ματιών. Εντυπωσιακή είναι η ποικιλία στα καθαριστικά προσώπου, ανάλογα τί τύπος προϊόντος μας ταιριάζει (γαλάκτωμα, αφρώδης λοσιόν, υγρό σαπούνι, μάτια, ευαίσθητες επιδερμίδες, κλπ), και ειδική μνεία πρέπει να γίνει στα πολύ προσεγμένα serums, με πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών το  serum του υαλουρονικού, το serum της ελαστίνης και του κολλαγόνου, αλλά και το serum με χαβιάρι, ένα συστατικό που αρχίζει και γίνεται δημοφιλές αυτόν τον καιρό στην κοσμετολογία.  Υπάρχει και η εξειδικευμένη σειρά Skin Boosters, με ιδιαιτέρως μοντέρνα συστατικά και συσκευασίες σε πορτοκαλί χρώμα, που απευθύνεται σε πιο ώριμα δέρματα και ιδιαίτερες ανάγκες (ανάπλαση). Για τις γιορτινές μέρες η εταιρεία προσφέρει πακέτα δώρων σε ελκυστική συσκευασία και ελκυστικές τιμές για όλα τα βαλάντια. Εκτός από την πλήρη σειρά των αντηλιακών που χρειάζονται βέβαια και τον χειμώνα λόγω του ηλιόλουστου κλίματος της Ελλάδας και τα χειμερινά σπορ, η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το σώμα, για τον καθαρισμό του αλλά κυρίως για τη σμίλευσή του και το αδυνάτισμα / κυτταρίτιδα που απασχολούν πολλές γυναίκες. Σταματήσαμε στο πολύ εξελιγμένο  τεχνολογικά τζελ σύσφιξης Cryogel, κατάλληλο για σώματα με χαλάρωση, ειδικά μετά από δίαιτες.

Η συνέχεια επί… της οθόνης όπως λέγαμε κάποτε για την τηλεόραση, γιατί πραγματικά η περιήγηση στο site της Juliette Armand μπορεί να κρατήσει για ώρες.  Θα τελειώσουμε με τα λόγια της ίδιας της γυναίκας που δημιούργησε την εταιρεία, της Ιουλίας Αρμάγου:  Aν υπογράφω τα καλλυντικά δεν είναι από ανάγκη προβολής. Πίσω απ’ αυτή την υπογραφή υπάρχει ένα μήνυμα. Ένας προσωπικός διάλογος με κάθε γυναίκα. Όταν βρίσκομαι στο εργαστήριο κι ερευνώ τις συνθέσεις, απέναντί μου βλέπω προσωπικά κάθε γυναίκα. Σαν να πρόκειται να δημιουργήσω γι’ αυτήν την προσωπική της σειρά καλλυντικών…

Σύνδεσμος